Martin Bušek
Gastromamanager BORSKÝ GASTRO a.s., provozování stylových restaurací
Ocenění
- 1989 - zlatá, stříbrná a bronzová medaile v soutěži SOTMO
- 1991 - člen vítězného týmu v soutěži „Bavorský kuchař“
- 1991 - druhé místo v soutěži jednotlivců „Bavorský kuchař“
Životopis
- Jeden z předních českých foodstylistů (vydavatelství Bauermedia, Europress)
- 15 let praxe
- Účastník soutěže kuchař roku Kuchař v televizních pořadech „Večeře“ s Naďou Konvalinkovou a „Prima vařečka“
- Certifikát „Specialista na italskou kuchyni“
- Praxe Německo, Rusko, Itálie
- Vyučen SOU u KRBU a Ondříčková Praha Praxe Rusko restaurace Arbat Moskva Hotel Florenc, později šéfkuchař (soutěž restaurací Pražská jednička I.místo)
- Německo Hotel Hubertus Schönsse (šéfkuchař Jaroslav Hašek)
- Restaurace „Mucha“ vedoucí směny
- Francouzská restaurace „Chez Moi“ (šéfkuchař)
- Restaurace „U Kamenného Mostu“ – francouzská a česká kuchyně (šéfkuchař)
- Provensálská kuchyně (šéfkuchař Robert Chein) – praxe ve Francii
- Absolvent kurzu Thajská kuchyně (šéfkuchař Ken Han)
- Itálie – Taverna del Castello, Villa di Angelo – Santa Caterina Neapol
- Gastromamanager BORSKÝ GASTRO a.s., provozování stylových restaurací